Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Forgalmazók képes leírás: Havas - XP Ékszer [3. oldal]
részletek »

Forgalmazók: Havas - XP Ékszer [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: arany.tlap.hu » Forgalmazók
Keresés
Találatok száma - 50 db
Havas és Ben Naim

Havas és Ben Naim

Cégünk nem rendelkezik nagy múlttal, ugyanis 2003 év elején alakult meg, mint családi vállalkozás, Havas Zsuzsa ötvös, Ben naim Mordekhay ötvös és kőfoglaló aki Izraelben tanult és dolgozott egy évtizeden át világhírű ékszerészek között, és Havas Péter ügyvezető személyében.

Imelda ékszerboltok

Imelda ékszerboltok

Cégünk 1991-ben alakult. Kezdetekben egy üzlethelyiségben (Kazincbarcika Egressy út 16.) majd a magas minőségű és ugyanakkor kedvező árfekvésű szolgáltatásoknak köszönhetően napjainkban már hét üzletben igyekszünk kiszolgálni Magyarország Észak-keleti régiójában ügyfeleinket.

Karikagyűrű, jegygyűrű

Karikagyűrű, jegygyűrű

A karikagyűrű a végtelenségnek, az örökkévalónak, a hűségnek és a szerelemnek a jelképe. Az emberiséggel szinte egyidős és minden kultúrkörben megtalálható a karikagyűrű. Korunkban leginkább aranyból vagy platinából esetleg nemesacélból készülnek, a női karikagyűrűk, nemritkán szikrázó drágakövekkel - leggyakrabban gyémánttal vagy rubinnal, zafírral - díszítve.

Befektetés magazin hírek
Az emberiség nagy kincse az arany
Az emberiség nagy kincse az arany Az arany a természetben elemi állapotban előforduló, a történelem kezdetei óta ismert, jellegzetesen sárga nemesfém, a periódusos rendszer 79. eleme. Vegyjele Au. Latin neve: Aurum. Az arany köszönhetően annak hogy nem korrodálódik, már nagyon régóta ékszerek alapanyaga és fizetőeszköz. Az arany a pénzrendszer kezdetei óta fizetőeszköz, fontos szerepet játszik a...
Befektetési alap
Befektetési alap A befektetési alap olyan vagyontömeg, amelyet Magyarországon jelenleg az 2001. évi...
A pénzügyi szervezetek ellenőrzése
A pénzügyi szervezetek ellenőrzése Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) Magyarország pénzügyi...
Lenaékszer

Lenaékszer

Nagy Ilona vagyok több mint 15 éve dolgozom, aranyművesként. Az ékszerek készítésénél a tartósságot, a használhatóságot tartom fő szempontnak. A választásnál praktikus tanácsokkal próbálom segíteni megrendelőim.

Magyar Ékszer

Magyar Ékszer

Szkíta, hun, magyar tradicionális ékszerek nagy választékban! Társaim, társaim hallgassátok olyan turul madarunknak, olyan tényleg útjainkat mutatását. Mikor menjünk, utunkon is ottan röpül, ottan szálljék úgy, aképpen vezessék merre olyan napunk följő.

Hirdetés
Mídász Gold Ékszerüzlet

Mídász Gold Ékszerüzlet

Rendelkezik hibás vagy sérült, nemesfémből készült ékszerrel? Van olyan arany tárgya, amelyre már nincsen szüksége és csak a helyet foglalja otthonában? Akkor hozza azt el üzletünkbe és mi megvásároljuk Öntől! A törtarany felvásárlás során bevizsgáljuk az ékszert, vagy a tárgyat, szemrevételezzük azt, majd lemérjük, amely után azonnal felkínálunk Önnek egy vételi árat. Ha ezt Ön elfogadhatónak gondolja, akkor rögtön, készpénzben ki is fizetjük a törtarany ellenértékét. Így egyszerűen és gyorsan juthat pénzhez, sérült, megunt vagy hibás ékszerei értékesítésével. Ne habozzon hát! Keresse fel üzletünket most!

Nita-G Bt.

Nita-G Bt.

Könnyű súlyú, lemezből készült divatékszerek készítése. Homokozott, rhódiumozott felületi kezelés. Több száz fazon közül lehet választani. Gyors elkészítés. Gyártó, termelő, feldolgozó Csongrád megye.

Nyírgold kft

Nyírgold kft

A cég az Óra és Ékszerjavító Leányvállalat átalakulásával jogutódjaként 1998. március 1-től Nyírgold Kft néven működik. - ékszerjavítás - hozott aranyból ékszer készítés - arany és ezüst ékszerek - használt arany ékszerek értékesítése - hollóházi, zsolnai, herendi porcelánok

Olcsó ékszerek

Olcsó ékszerek

Az oldalon arany, ezüst ékszerek, órák, érmék stb apróhirdetései találhatóak. Időnként akadnak ritka gyüjtemények, kollekciók, nemesfémekből készített használati tárgyak és alkalmi ékszerek. Érdemes naponta többször is felnézni rá, mert a hirdetések naponta többször is újabbakkal bővülnek.

Hirdetés
Pál és Társa - Buda

Pál és Társa - Buda

A Palantic ékszerek gránátköves kollekciójának kövei Csehország területéről származnak. A cseh gránát mindig prominens helyet foglalt el a többi gránáttípus között, amit a ragyogó, tüzes színének és kitűnő fénytörésének /fényvisszaverődésének/ köszönhet.

Pilgrim ékszer forgalmazó - Elise Green Kft.

Pilgrim ékszer forgalmazó - Elise Green Kft.

A Pilgrim Európa egyik legnépszerűbb divatékszer márkája. Az egyedi tervezésű dán Pilgrim design, mindig kitűnik a tömegből. Az arannyal és ezüsttel bevont száz százalékban nikkelmentes Pilgrim ékszerek díszítéséhez Swarovski kristályokat, féldrágaköveket használnak.

Sárga, fehér és vörös arany karikagyűrűk

Sárga, fehér és vörös arany karikagyűrűk

Kiváló minőségű, csodaszép karikagyűrűk, a Karikagyűrű bolt online áruházában. Gyűrűik kivétel nélkül kézimunkával készülnek, sárga, fehér és vörös arany kivitelekben kaphatóak. Rengeteg gyűrűjük drágakővel díszített. A karikagyűrűk mellett gyönyörű eljegyzési gyűrűket is lehet vásárolni, online. Kedvező árakon, gyorsan és egyszerűen lehet megrendelni a gyűrűket. A házhoz szállítást gyorsan és zökkenőmentesen bonyolítják le. Áruházukba is el lehet látogatni, a VII. kerületben található, könnyen megközelíthető helyen.

Schrank ékszer stúdió

Schrank ékszer stúdió

A Schrank Ékszerstúdió 2002 óta készít igényes megrendelőinek kézi készítésű egyedi ékszereket, luxus kivitelben. Munkáink közt szerepelnek ékkövekkel díszített jegygyűrűk, házasulandóknak karikagyűrűk - különleges kívánságaik figyelembevételével is -, valamint szettek és gyöngyös ékszerek.

Vinnai ékszer Kft.

Vinnai ékszer Kft.

14K arany és ezüst ékszerek árusítása és javítása. Óra és ajándéktárgyak árusítása, vésése. Zálogból visszamaradt tárgyak értékesítése, kiárusítása. Használt aranyat új arany ékszerbe magas áron beszámítunk.

WassermannGold

WassermannGold

Az ékszer örök öröm' mottóval hirdette meg pályázatát a Magyar Nemesfémesek Országos Szövetsége, melyen a teljes magyar ötvösség indulhatott korra és nemre való tekintet nélkül. A feladat bross tervezése és készítése volt.

XP Ékszer Webáruház

XP Ékszer Webáruház

Ha ékszert keresel akkor nálunk mindent megtalálsz amire csak vágysz, méghozzá a lehető legkedvezőbb áron. Kedvező árainkat a gyártóval kötött megállapodásnak köszönhetjük, melyet tovább adva szeretnénk megajándékozni minden régi és új ügyfelünket. Ráadásul most ingyenes szállítást vállalunk ékszereinkhez.

Tuti menü