Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Forgalmazók képes leírás: Imelda - XP Ékszer [3. oldal]
részletek »

Forgalmazók: Imelda - XP Ékszer [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: arany.tlap.hu » Forgalmazók
Keresés
Találatok száma - 50 db
Imelda ékszerboltok

Imelda ékszerboltok

Cégünk 1991-ben alakult. Kezdetekben egy üzlethelyiségben (Kazincbarcika Egressy út 16.) majd a magas minőségű és ugyanakkor kedvező árfekvésű szolgáltatásoknak köszönhetően napjainkban már hét üzletben igyekszünk kiszolgálni Magyarország Észak-keleti régiójában ügyfeleinket.

Karikagyűrű, jegygyűrű

Karikagyűrű, jegygyűrű

A karikagyűrű a végtelenségnek, az örökkévalónak, a hűségnek és a szerelemnek a jelképe. Az emberiséggel szinte egyidős és minden kultúrkörben megtalálható a karikagyűrű. Korunkban leginkább aranyból vagy platinából esetleg nemesacélból készülnek, a női karikagyűrűk, nemritkán szikrázó drágakövekkel - leggyakrabban gyémánttal vagy rubinnal, zafírral - díszítve.

Lenaékszer

Lenaékszer

Nagy Ilona vagyok több mint 15 éve dolgozom, aranyművesként. Az ékszerek készítésénél a tartósságot, a használhatóságot tartom fő szempontnak. A választásnál praktikus tanácsokkal próbálom segíteni megrendelőim.

Befektetés magazin hírek
Az emberiség nagy kincse az arany
Az emberiség nagy kincse az arany Az arany a természetben elemi állapotban előforduló, a történelem kezdetei óta ismert, jellegzetesen sárga nemesfém, a periódusos rendszer 79. eleme. Vegyjele Au. Latin neve: Aurum. Az arany köszönhetően annak hogy nem korrodálódik, már nagyon régóta ékszerek alapanyaga és fizetőeszköz. Az arany a pénzrendszer kezdetei óta fizetőeszköz, fontos szerepet játszik a világkereskedelemben. Már az...
Befektetési alap
Befektetési alap A befektetési alap olyan vagyontömeg, amelyet Magyarországon jelenleg az 2001. évi CXX....
A pénzügyi szervezetek ellenőrzése
A pénzügyi szervezetek ellenőrzése Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) Magyarország pénzügyi közvetítő...
Magyar Aranykereskedő Zrt.

Magyar Aranykereskedő Zrt.

A Magyar Aranykereskedő Zrt. fő profilja a törtarany felvásárlás, finomítás, valamint befektetési arany értékesítés. Amit ajánlunk ügyfeleinknek: befektetési arany adás-vétel, befektetési arany diszkont áron, befektetési arany részletre, arany felvásárlás, ezüst felvásárlás, platina felvásárlás.

Magyar Ékszer

Magyar Ékszer

Szkíta, hun, magyar tradicionális ékszerek nagy választékban! Társaim, társaim hallgassátok olyan turul madarunknak, olyan tényleg útjainkat mutatását. Mikor menjünk, utunkon is ottan röpül, ottan szálljék úgy, aképpen vezessék merre olyan napunk följő.

Hirdetés
Mídász Gold Ékszerüzlet

Mídász Gold Ékszerüzlet

Rendelkezik hibás vagy sérült, nemesfémből készült ékszerrel? Van olyan arany tárgya, amelyre már nincsen szüksége és csak a helyet foglalja otthonában? Akkor hozza azt el üzletünkbe és mi megvásároljuk Öntől! A törtarany felvásárlás során bevizsgáljuk az ékszert, vagy a tárgyat, szemrevételezzük azt, majd lemérjük, amely után azonnal felkínálunk Önnek egy vételi árat. Ha ezt Ön elfogadhatónak gondolja, akkor rögtön, készpénzben ki is fizetjük a törtarany ellenértékét. Így egyszerűen és gyorsan juthat pénzhez, sérült, megunt vagy hibás ékszerei értékesítésével. Ne habozzon hát! Keresse fel üzletünket most!

Nyírgold kft

Nyírgold kft

A cég az Óra és Ékszerjavító Leányvállalat átalakulásával jogutódjaként 1998. március 1-től Nyírgold Kft néven működik. - ékszerjavítás - hozott aranyból ékszer készítés - arany és ezüst ékszerek - használt arany ékszerek értékesítése - hollóházi, zsolnai, herendi porcelánok

Pál és Társa - Buda

Pál és Társa - Buda

A Palantic ékszerek gránátköves kollekciójának kövei Csehország területéről származnak. A cseh gránát mindig prominens helyet foglalt el a többi gránáttípus között, amit a ragyogó, tüzes színének és kitűnő fénytörésének /fényvisszaverődésének/ köszönhet.

Pilgrim ékszer forgalmazó - Elise Green Kft.

Pilgrim ékszer forgalmazó - Elise Green Kft.

A Pilgrim Európa egyik legnépszerűbb divatékszer márkája. Az egyedi tervezésű dán Pilgrim design, mindig kitűnik a tömegből. Az arannyal és ezüsttel bevont száz százalékban nikkelmentes Pilgrim ékszerek díszítéséhez Swarovski kristályokat, féldrágaköveket használnak.

Hirdetés
Sárga, fehér és vörös arany karikagyűrűk

Sárga, fehér és vörös arany karikagyűrűk

Kiváló minőségű, csodaszép karikagyűrűk, a Karikagyűrű bolt online áruházában. Gyűrűik kivétel nélkül kézimunkával készülnek, sárga, fehér és vörös arany kivitelekben kaphatóak. Rengeteg gyűrűjük drágakővel díszített. A karikagyűrűk mellett gyönyörű eljegyzési gyűrűket is lehet vásárolni, online. Kedvező árakon, gyorsan és egyszerűen lehet megrendelni a gyűrűket. A házhoz szállítást gyorsan és zökkenőmentesen bonyolítják le. Áruházukba is el lehet látogatni, a VII. kerületben található, könnyen megközelíthető helyen.

Schrank ékszer stúdió

Schrank ékszer stúdió

A Schrank Ékszerstúdió 2002 óta készít igényes megrendelőinek kézi készítésű egyedi ékszereket, luxus kivitelben. Munkáink közt szerepelnek ékkövekkel díszített jegygyűrűk, házasulandóknak karikagyűrűk - különleges kívánságaik figyelembevételével is -, valamint szettek és gyöngyös ékszerek.

Silver of Fortuna - Aranyfelvásárlás

Silver of Fortuna - Aranyfelvásárlás

Ha aranyat vagy ezüstöt szeretne eladni a Silver of Fortuna Kft. a legjobb napi árakon kínál Önnek lehetőséget erre. A honlapunkon megtalálható kalkulátor segítségével tájékozódhat arról, hogy az eladni kívánt aranynak vagy ezüstnek mennyi az aktuális értéke. Az arany és ezüst felvásárlás mellett foglalkozunk még ékszerek javításával, amire garanciát vállalunk és egyedi ékszerek, karikagyűrűk készítésével is, valamint egyedi céglogók tervezését és kivitelezését is vállaljuk, akár bronzból is. Üzletünk a XV. kerületben az Ázsia Centerben található. Jöjjön el üzletünkbe és nézzen körül nálunk vagy kérdés esetén keressen minket az oldalon feltüntetett telefonszámon.

Tóth Tamás

Tóth Tamás

Megrendült bizalma a befektetési alapok iránt? Nem tudja mit csináljon az otthon dugdosott pénzével? Elege van, hogy a bankba lekötött pénze, még az infláció emelkedését se hozza? Vásároljon megtakarított pénze egy részéért befektetési aranyat!

Vinnai ékszer Kft.

Vinnai ékszer Kft.

14K arany és ezüst ékszerek árusítása és javítása. Óra és ajándéktárgyak árusítása, vésése. Zálogból visszamaradt tárgyak értékesítése, kiárusítása. Használt aranyat új arany ékszerbe magas áron beszámítunk.

WassermannGold

WassermannGold

Az ékszer örök öröm' mottóval hirdette meg pályázatát a Magyar Nemesfémesek Országos Szövetsége, melyen a teljes magyar ötvösség indulhatott korra és nemre való tekintet nélkül. A feladat bross tervezése és készítése volt.

XP Ékszer Webáruház

XP Ékszer Webáruház

Ha ékszert keresel akkor nálunk mindent megtalálsz amire csak vágysz, méghozzá a lehető legkedvezőbb áron. Kedvező árainkat a gyártóval kötött megállapodásnak köszönhetjük, melyet tovább adva szeretnénk megajándékozni minden régi és új ügyfelünket. Ráadásul most ingyenes szállítást vállalunk ékszereinkhez.

Tuti menü